Regiowedstrijd te Kootwijkerbroek op 1 sept. 2018

34 Deelnemers tijdens Regio wedstrijd in Kootwijkerbroek.

Flying Bikes Kootwijkerbroek was zaterdag gastheer voor de vijfde Regiowedstrijd. Het was voor de meeste rijders de eerste wedstrijd na de zomerstop, maar de fietscrossers van de Flying Bikes waren in goede vorm en dat veel plaatsen op in de A-finale.

Bij de jongens 6 en meisjes 7 jaar deed Job van Mitenburg mee aan zijn eerste regiowedstrijd hij haalde in de manches een 3e,1e en 3e en 5e plek, daarmee plaatste hij zich rechtstreeks voor de A-finale. In de eindstrijd ging hij onderuit en finishte als 8e.

In de categorie jongens 7/meisjes 8 jaar bleef May-Lynn Romijnsen veel jongens voor, ze haalde in de manches een 3e,4e,2e en 1e plaats en ook zij mocht daarmee meteen door naar de A finale en eindigde daarin als 7e.

David Lagerweij kwam uit bij de jongens8 meisjes 9 jaar ook hij deed voor het eerst mee, hij reed in de manches6e,4e,4e en 2e dat was goed voor een plaats in de B finale. In deze race had hij kopstart en wist dit goed vast te houden, en mocht door naar de A-finale. Daar kwam hij als 7e over de finish.

Johan van Beek jongens 9 meisjes 10 jaar behaalde een mooie3e,2e,1e en een 1e plek in de manches, in de A-finale had hij een goede start en lag direct een aantal meters voor, dit wist hij goed vol te houden en werd eerste.