De Club

De Fietscrossclub Flying Bikes is opgericht in 1982 en sinds 31 maart 1983 officieel ingeschreven bij de KvK. De Flying Bikes zijn begonnen op een weiland en na twee verhuizingen hebben wij nu een vaste locatie aan de Essenerweg 59 in Kootwijkerbroek.

Flying Bikes is een sportieve en gezellige fietscross vereniging waarin zowel ruimte is voor de recreatieve fietscrosser als de prestatie gedreven wedstrijdrijders.

De club is aangesloten bij de Nederlandse Fietscross Federatie (NFF). Deze overkoepelende, landelijke organisatie zorgt voor de reglementen en richtlijnen benodigd voor een professionele sport als fietscross. Daarnaast is de Flying Bikes ook aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU). Dit is de bond voor fietsend Nederland: wegwielrennen, baanwielrennen, BMX, moutainbike, veldrijden, etc. Via de Flying Bikes en de KNWU is het mogelijk om op internationaal niveau te fietscrossen.

Naast een groot aantal vrijwilligers voor o.a. EHBO, trainingen, baanonderhoud, kantine, etc. wordt de vereniging gevormd door een bestuur welke bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter:
Wouter Mudde   |   voorzitter@flyingbikes.nl

Vicevoorzitter:             
Martien Bouw   |   voorzitter@flyingbikes.nl

Baan en trainingen:     
Peter van den Brink
Jurry vd Munt

Vrijwilligers:
Corine van Miltenburg    |   vrijwilligers@flyingbikes.nl

Secretaris:
Sjoan Vaarkamp   |   info@flyingbikes.nl

Penningmeester:
Mariëlle v. Beek    |   penningmeester@flyingbikes.nl

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
close2