Vrijwilligers

De Flying Bikes draait op vrijwilligers. Het is daarom van groot belang dat er voldoende vrijwilligers zijn om de continuiteit van onze vereniging te bewaren maar er ook voor te zorgen dat niet altijd dezelfde mensen het werk moeten doen.

We vragen dan ook aan iedere rijder of ouder/verzorger om zijn of haar steentje bij te dragen.

Met jou of uw hulp aan de vereniging maak je het mogelijk dat er door onze sportieve en gezellige fietscross vereniging een omgeving gefaciliteerd wordt waar de fietscross sport op een laagdrempelige, veilige, sportieve en leuke manier kan worden beleefd en beoefend. Hierdoor voelen niet alleen rijders maar ook zeker de ouders/verzorgers zich welkom en thuis bij de Flying Bikes.

Op hoofdlijnen is het vrijwiligerswerk op te delen in:

  • EHBO 
  • (baan)onderhoud
  • kantine
  • Trainers
  • hulp bij wedstrijden
  • Public Relations (PR)

De bovenstaande groepen staan ieder onder begeleiding van een bestuurslid zodat er vanuit de vrijwiligers korte lijnen zijn naar het bestuur van de vereniging. 
 

Openstaande vacatures:
Voor alle groepen kunnen we mensen gebruiken, maar voor onderstaande taken zijn we nog specifiek op zoek naar extra vrijwilligers.
NB: ook als je maar af en toe kan helpen wordt dit zeer op prijs gesteld.

Vrijwiligger(s) Public Relations (PR)
Voor een nieuw op te zetten team van PR mensen zoeken we enthousiaste rijders of ouders/verzorgers die graag bezig zijn met Facebook, Instagram, etc. Vindt je het leuk om onze vereniging op een professionele manier onder de aandacht te brengen? Of altijd al influencer willen worden maar net niet helemaal doorgebroken? Dit is de gelegenheid om met jouw 'social media' skills onze vereniging echt op de kaart te zetten. 

Vrijwilliger(s) EHBO
Ons team van EHBO'ers is vanwege uitbreiding van trainingen op zoek naar mensen met een (kinder) EHBO/BHV diploma (of mensen die deze via de vereniging willen halen). Het is de goede gewoonte om tijdens al de trainingen een EHBO'er standby te hebben zodat goede hulp bij ongevallen geregeld is. Staat u toch langs de kant de training te volgen en bent u goed in een troostend praatje en niet bang af en toe een pleister te plakken? We zouden je graag toevoegen aan het EHBO team! Bezit van (kinder)EHBO of BHV is fijn maar geen must. Voor degene die willen verzorgen we zelf de EHBO (herhalings)cursussen.

Ziet u één van bovenstaande taken wel zitten? Of zit er niets voor u tussen maar wilt u wel helpen? meld u dan aan in de kantine, spreek iemand aan van het bestuur of stuur een mailtje naar info@flyingbikes.nl. Er zijn altijd klusjes te doen en wij helpen u graag verder.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
close2