Trainingsreglement

Om de trainingen goed en veilig te laten verlopen zijn door de trainers en het bestuur een aantal regels opgesteld die gelden tijdens de trainingen. Deze regels gelden voor zowel de rijders die deelnemen aan de trainingen als voor de ouders/begeleiders langs de baan.

 

1.   Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor jouw training, zie trainingschema, zodat de training en de eventuele mededelingen van de trainer op tijd gegeven kunnen worden.

2.   Als je toch te laat komt, meld je dan eerst bij de trainer en ga niet zomaar de crossbaan op.

3.   Zorg dat je voor het trainen naar het toilet bent geweest en dat je fiets technisch in orde is zodat je dat niet tijdens de trainingen moet doen.

4.   Neem je bidon of fles drinken mee en plaats deze in de daarvoor bestemde houders en niet ergens langs de baan.

5.   Rijders mogen alleen de training verlaten na overleg met de trainer.

6.   Tijdens de training is het niet toegestaan voor anderen dan de ingedeelde rijders, trainers, EHBO'ers en medewerkers van de flying bikes om zich op de startheuvel of op de crossbaan te bevinden. Rondom de crossbaan kunnen de ouders/begeleiders de training volgen.

7.   Volgens de NFF eisen moeten ook de kleinste rijders zonder begeleider starten. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de houten blokken op de startheuvel.

8.   Gaat een training niet door, o.a. vanwege weersomstandigheden, dan wordt dit op de homepage kenbaar gemaakt middels een "rood" stoplicht.

9.   De ouders / begeleiders van leden van 12 jaar en jonger moeten tijdens de trainingen aanwezig zijn i.v.m. valpartijen. 


Als iedereen zich aan deze regels houdt en zich voor 100% inzet zullen jullie en de trainer(s) een hoop fietscross plezier beleven! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie de trainer(s) voor of na de training altijd even aanspreken.

Tot ziens op de trainingen!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
close2